Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ : Παοκ-Παναθηναϊκόσ : Ο : Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).

Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ from www.naftemporiki.gr
Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα.

Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ.

Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Παοκ-Παναθηναϊκόσ : Ο
Παοκ-Παναθηναϊκόσ : Ο from resources.sport-fm.gr
Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα.

Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ
Παοκ Παναθηναϊκόσ Μπασκετ from www.naftemporiki.gr
Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league.

Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league.

Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids). Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων, ο παναθηναϊκός υποδέχεται τον ιωνικό στη λεωφόρο, για την 6η αγωνιστική της super league. Αναμέτρηση που πραγματοποιείται στο γήπεδο της λεωφόρου αλεξάνδρας για την 6η αγωνιστική της super league. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ.

Παναθηναϊκόσ Ιωνικοσ : Παοκ-Παναθηναϊκόσ : Ο : Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).. Αναλυτικά στατιστικά, ανασκόπηση αγώνα, συνθέσεις και χρονοδιάγραμμα. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα. Ο παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σήμερα τον ιωνικό, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής της super league. Μετά την τεσσάρα του ποδοσφαιρικού παναθηναϊκού επί του ιωνικού και ο μπασκετικός θέλει να κάνει το ίδιο αύριο στο μπάσκετ. Ολα τριγυρω αλλαζουνε κι ολα τα ιδια μενουν (vids).